Adjoint(e) de direction

Occupation/trade:

Sector:
Business, finance and administration occupations
Occupation:
Executive assistants
 
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Number of vacancies of this type:
1

Description

Développement de service de traiteur. Gestion et développement des locations de salle avec bureaux commerciaux. Gestion des réceptions / des stocks / des commandes. Interface clients / fournisseurs. Gestion du personnel (administration). Expérience dans le milieu de la restauration souhaitée. Anglais professionnel. Diplôme en gestion obligatoire. Rigueur. Polyvalent. Excellente communication en français à l’oral et à l’écrit. Excellente tenue exigée. Horaires de jour démarrage 6h, soir, fin semaine. Toutes autres tâches connexes.

Training:

Training / Diplomas:
Professional formation
This training or diploma is
essential

Linguistic skills:

French Level:
Bilingual
French language is
essential
English Level:
Fluent
English language is
preferable

Professional experience:

Area of professional experience:
Number of years of professional experience requiried:
min. 5
max. 
This professional experience and its duration are
preferable

Contract

Contract type:
Open-end contract

Salary

These salary informations are confidential

Work benefits and bonuses:

Accommodation provided:
no
Travel expenses to job covered:
no
Moving expenses covered:
no

Additional information (visa info, unusual work hours, etc...) :

Nous remercions toutes les personnes de leur intérêt, mais seules les candidatures retenues seront contactées. Merci de rajouter le numéro d’offre lorsque vous postulez.

Place of work:

New Brunswick, Péninsule-Acadienne

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