Night Preparation / Protein Cook

Profession/métier :

Secteur :
Vente et services
Profession/métier :
Cuisiniers/cuisinières
 
Consulter les descriptions dans la Classification nationale des professions
Nombre de postes offerts :
1

Description

Responsibilities: • Ensure that all the proteins preparations required for service are completed, of high quality and of required quantities. • Assist with the preparation of proteins for banquets and catering events • Cut, weigh, and prepare food items following procedures and recipes • Ensure only fresh high-quality ingredients are used when preparing all recipes • Wrap, label, date, initial and store all food items properly to maintain freshness and quality • Rotate refrigerated products and dry good products in accordance the FIFO method • Ensure production of food in a timely manner • Maintain the proper temperatures for all foods and coolers and freezers. • Assist fellow employees at every opportunity possible to ensure guests are always completely satisfied and that the kitchen doesn’t run out of any prepped items • Assist in other kitchen areas when needed and/or asked by 1st Cook, Sous-Chef or Chef • Observe all safety and security procedures. Use equipment and material properly. Report potentially unsafe conditions to 1st Cook, Sous-Chef or Chef • A strong work ethic and commitment to uncompromising quality • Other related duties as required Requirements • 1-2-year kitchen experience • FoodSafe1, and WHIMIS certification an asset • Great communication skills • Team player and can provide support, motivation and encouragement to others • Works safely and responsibly • Willing to learn new techniques and apply them • Excellent attention to detail and well-developed organizational skills • Strong work ethic with an ability to work independently and in a team environment • Maintain a professional appearance at all times.

Formation :

Diplôme :
Formation professionnelle
Ce diplôme ou cette formation est
souhaité(e)

Capacité linguistique :

Niveau de français :
Bilingue
Langue française est
exigée
Niveau d'anglais:
Bilingue
La langue anglaise est
exigée

Expérience professionnelle :

Domaine d'expérience professionnelle :
Nombre d'années d'expérience professionnelle demandé :
durée min 1
durée max 
Cette expérience professionnelle et sa durée sont
exigées

Contrat

Type de contrat :
contrat à durée déterminée
Durée du contrat (en mois) :
5 mois

Rémunération

Les informations sur le salaire sont confidentielles

Avantages annexes :

Logement fourni :
non
Prise en charge du voyage :
non
Déménagement pris en charge :
non

Informations complémentaires (catégorie du visa, déplacements, horaires particuliers, etc) :

Accommodation • Staff housing at reasonable price may be available. First come first serve policy applies. Recruiting fees • All recruitment fees are to be charged to the employer and won’t be deducted from the employee’s paycheck • Transportation fees must be paid by the employee. The Downtown hotel can offer a shuttle from the airport to town.

Lieu de travail :

Yukon, Dawson City

Je veux déposer ma candidature pour ce poste

Avis important : Cette offre d’emploi a été soumise directement par l’employeur à l’aide du système de publication d’offres d’emploi de Destination Canada forum mobilité. Le Gouvernement du Canada a pris des mesures supplémentaires afin d’en vérifier l’exactitude et la fiabilité mais ne peut en garantir l’authenticité.