Line Cook

Profession/métier :

Secteur :
Vente et services
Profession/métier :
Cuisiniers/cuisinières
 
Consulter les descriptions dans la Classification nationale des professions
Nombre de postes offerts :
1

Description

A Line Cook at the Russell Inn organizes, prepares and assembles hot and cold food according to recipes for our restaurant, lounge and banquet patrons. Line cooks prepare food a la carte or buffet style, depending on the event/client. Some menu items are cooked from scratch, while others are ordered partially prepared and required final prep and cooking to completion. Our Line Cooks also, -Receive and organize food inventory -Clean and maintain kitchen tools, machines, and equipment -Apply quality standards to food products -Follow safety and sanitation procedures PREFERRED HIRING CRITERIA: Interest and ability in cooking Ability to work with speed and dexterity and multi-task effectively Must be able to work shifts including days, evenings and weekends

Formation :

Diplôme :
Diplôme d'études secondaires
Ce diplôme ou cette formation est
exigé(e)

Capacité linguistique :

Niveau de français :
Scolaire
Langue française est
souhaitée
Niveau d'anglais:
Courant
La langue anglaise est
exigée

Expérience professionnelle :

Domaine d'expérience professionnelle :
Nombre d'années d'expérience professionnelle demandé :
durée min 2
durée max 
Cette expérience professionnelle et sa durée sont
exigées

Contrat

Type de contrat :
contrat à durée indéterminée

Rémunération

Rémunération
horaire
Montant ($CAN):
de 12.00 à 13.00

Avantages annexes :

Logement fourni :
non
Prise en charge du voyage :
non
Déménagement pris en charge :
non

Informations complémentaires (catégorie du visa, déplacements, horaires particuliers, etc) :

Staff accommodations are available at a heavily subsidized rate, are fully furnished and within walking distance of work. Rent includes most utilities.

Lieu de travail :

Manitoba, Russell, Inglis

Je veux déposer ma candidature pour ce poste