Line Cook

Profession/métier :

Secteur :
Vente et services
Profession/métier :
Cuisiniers/cuisinières
 
Consulter les descriptions dans la Classification nationale des professions
Nombre de postes offerts :
3

Description

Responsibilities: Prepares food preparation and activities of the station for service on a day to day basis, assesses production levels and results. Ensures Arowhon recipes and systems are followed at all times. Liaises and cooperates with the station chef and all staff in a friendly, constructive and calm manner. Complies with sanitation standards ensuring kitchen is spotless at all times. Complies with and promotes health and safety and workplace harassment policies. Brings to the attention of the head or executive Chef, recipe modifications or any new recipes to be tested. Duties: Daily preparation of service station-organization of tasks, completion of all preparations and cooking to company standards. Food preparation tasks. Helps set up and operate positions on the service stations, as required, according to schedule. Helps receive goods and product and ensures quality. Prepares menu tests prior to each service.

Formation :

Diplôme :
Formation professionnelle
Ce diplôme ou cette formation est
souhaité(e)

Capacité linguistique :

Niveau de français :
Scolaire
Langue française est
souhaitée
Niveau d'anglais:
Bon
La langue anglaise est
exigée

Expérience professionnelle :

Domaine d'expérience professionnelle :
Nombre d'années d'expérience professionnelle demandé :
durée min 3
durée max 
Cette expérience professionnelle et sa durée sont
souhaitées

Contrat

Type de contrat :
contrat à durée déterminée
Durée du contrat (en mois) :
May to Octob

Rémunération

Rémunération
horaire
Montant ($CAN):
de 15 à 17

Avantages annexes :

Logement fourni :
oui
Prise en charge du voyage :
non
Déménagement pris en charge :
non

Informations complémentaires (catégorie du visa, déplacements, horaires particuliers, etc) :

Qualities and Experience • Red seal certification preferred • 3-5 years of experience as line cook in reputable restaurants, hotels, or resorts. • Experience working on the service line in a fast paced environment • Friendly and respectful, ability to remain calm and efficient under pressure. • Creative and energetic, some heavy lifting required. • Ability to live and work in Algonquin Park for 6 months • Serious, energetic, career-minded and passion for cooking fresh food • Proven ability to work as part of a team • Legal permission to live and work in Canada • A love of the outdoors is essential

Lieu de travail :

Ontario, Algonquin Provincial Park

Je veux déposer ma candidature pour ce poste